C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Sant Martí i Sant Antoni 2020: 01/01/1900

Troba aquí tota la informació sobre les festes! Els programes de festes d’aquest any fan un repàs per tots els programes antics de les festes de Sant Martí i Sant Antoni, acompanyats dels textos que ha realitzat des de l’arxiu de l’Ajuntament i la Biblioteca de Fornells.El programa s’ha imprès amb fulles de paper reutilitzable per contribuir amb la sostenibilitat del medi ambient.

 

Sant Martí i Sant Antoni 2020:

Imatge 

Aquest any és diferent.
Compartirem aquestes festes amb els qui més estimam.
La seva essència perdura en el nostre sentiment.


Aquest dimecres a les 10.30 h s’ha dut a terme la presentació dels programes de festes de Sant Martí i Sant Antoni 2020. Aquest any les festes seran molt diferents, en tot moment respectant la normativa marcada per la llei degut a la COVID-19.

Els programes de festes d’aquest any fan un repàs per tots els programes antics de les festes de Sant Martí i Sant Antoni, acompanyats dels textos que ha realitzat des de l’arxiu de l’Ajuntament i la Biblioteca de Fornells. El programa s’ha imprès amb fulles de paper reutilitzable per contribuir amb la sostenibilitat del medi ambient. També a l’interior trobareu retallables i dibuixos dels gegants i un cavall a càrrec de les artistes Glòria Fort i Neus Carreras per als més petits de casa.

La programació de Sant Martí començarà aquest dissabte 11 amb “Pintant al carrer” de l’associació Punt@art des Mercadal. Com cada any entitats del municipi culturals i esportives participaran i formaran part d’aquesta programació. Aquest any enfocada als més petits de les nostres cases, el programa recull diversos tallers i conta contes tant a Mercadal com a Fornells.

Per altre part, totes les actuacions i tallers d’aquestes festes els duran a terme artistes locals de l’illa. L’Ajuntament vol donar suport a tots els artistes possibles oferint una dinamització al municipi positiva també per al sector comercial. El regidor de festes Jordi Pons assenyala que “hem preparat un programa de mínims, on intentam que hi hagi petits actes que ens recordin en quines dates ens trobam” i apunta que “hem de demanar a tots els veïns, veïnes i visitants que gaudeixin d’aquestes festes tan diferents amb responsabilitat i respectant en tot moment les mesures aplicades a cada acte”.

L’Ajuntament vol agrair, com no podria ser d’una altra forma, a totes les entitats del poble que participen en aquest programa de festes de mínims, a la Banda de Música des Mercadal, a les forces i cossos de seguretat, a les dues brigades de l’Ajuntament que tan bona feina fan i a tota la gent que ha fet possible que aquest any tan estrany que almanco, tinguem una setmana especial.

alt textalt textalt textalt text

 
 


Ban      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries