C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO

FORNELLS - SERVEIS SOCIALS BÀSICS


 
FOTO PRESENTACIÓ SERVEI D'ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

El Servei Municipal d’Atenció a les Famílies és un servei per a totes les famílies del municipi que en algun moment de la seva vida han de menester assessorament per afrontar certes dificultats o situacions que provoquen un grau determinat de malestar.

L'objectiu d'aquest servei és afavorir el benestar de la família i les seves relacions amb l’entorn, així com prevenir que les petites dificultats del dia a dia famíliar puguin esdevenir un problema més greu.

 

FOTO GENT GRAN

- Servei d'Ajuda a Domicili
- Menjar a Domicili
- Teleassistència
- Ingressos al geriàtric

 

FOTO INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ

Representa el servei bàsic d'atenció social primària. Es defineix com un conjunt de mesures que faciliten al ciutadà i a la comunitat en general el coneixement i l’accés als recursos socials en una relació d'ajuda professional a fi de garantir els seus drets socials, a la vegada que constitueix un instrument dinàmic i eficaç per a la planificació.

Es configura com la "porta d'entrada" per als diferents recursos del nostre sistema de serveis socials i per a l'orientació i la derivació cap a les prestacions i recursos d'altres sistemes de protecció social.

 


 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries