C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Logo EEI ES FIETS

L’escola infantil Es Fiets va néixer els anys 80 a partir de la necessitat d'un grup de pares i mares de tenir un lloc per deixar-hi els fills més petits mentre eren a treballar. A poc a poc, els mateixos pares així com els professionals i les institucions s'anaren conscienciant de la importància d'aquesta etapa en l’aspecte educatiu.

 

EEI ES FIETS

Logo L’escola infantil Es Fiets va néixer els anys 80 a partir de la necessitat d'un grup de pares i mares de tenir un lloc per deixar-hi els fills més petits mentre eren a treballar. A poc a poc, els mateixos pares així com els professionals i les institucions s'anaren conscienciant de la importància d'aquesta etapa en l’aspecte educatiu.

I així és com l’escola va començar pròpiament l'any 2003 amb una aula mixta. Ara som a les portes de fer-ne una ampliació, i l'escola disposarà dd l’aula mixta que ja tenim més una sala polivalent, on poder fer psico i altres tallers.
Però no és tan sols ciment i blocs, el que han fet créixer l'escoleta: no hem d'oblidar l'esforç i la il·lusió de totes les persones que hi han anat passant al llarg d'aquests anys. Juntament amb les educadores, són ells, els pares i mares i els seus petits, els vertaders protagonistes d'aquesta història...

ELS NOSTRES OBJECTIUS

Procurar aportar els mitjans, les experiències i les condicions que garanteixin un procés adequat de desenvolupament integral dels fillets/es, és a dir, el desenvolupament de totes les seves potencialitats i habilitats físiques, intel·lectuals, socials, afectives, estètiques, de comunicació, d’expressió i llenguatge..., amb la finalitat que vagin construint la seva autonomia, personalitat i identitat, els seus valors i la seva imatge del món, així com l'establiment d'afectes i relacions amb els objectes i les persones que el conformen.
Ubicació:
Av. sa Punta Gran s/núm.
07748 Fornells
Serveis:
Primer cicle d’educació infantil

COM FUNCIONAM

Acollim els fillets i filletes del municipi sense discriminacions socials, personals, econòmiques...; defensam la integració de tots els fillets i filletes i les seves famílies.
Som una escola oberta als pares, arrelada en el nostre entorn físic i social i, per tant, difusors de la nostra cultura i tradició.
A l'escola parlam el menorquí, el català de Menorca, tot i que es tenen en compte les famílies nouvingudes amb llengües diferents de la nostra.

La gestió de l'escola recau en les mateixes educadores, que, constituïdes com a cooperativa tot just des del curs passat, afronten aquest nou repte amb il·lusió.
L'òrgan de govern de l'escola és el Consell Escolar, que està format per l'educadora, un representant de l'ajuntament, dos membres de l'APIMA i una mestra d'infantil del col·legi públic.
Contacte:
Telèfon de contacte: 638769112.

@/electrònica : escoletainfantildesmercadal@yahoo.es
Horari d'atenció al públic:
Els dimecres de 17.30 a 19 h.

Cal demanar cita prèvia.
 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries