C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
EEI ARC DE SANT MARTÍ

L’escola infantil Arc de Sant Martí forma part de la Xarxa d’Escoletes Públiques de les Illes Balears.

Com a centre educatiu, imparteix el primer cicle d’educació infantil. Actualment disposa de quatre aules, que acullen els infants d’1 i 2 anys en horari de les 8 a les 14 h.

L’escola comença el 10 de setembre i acaba el 31 de juliol; es fan vacances per Nadal i Pasqua, seguint el calendari escolar de la Conselleria d’Educació.

 

EEI ARC DE SANT MARTÍ

L'escola infantil Arc de Sant Martí va néixer els anys 80 a partir de la necessitat d'un grup de pares i mares de tenir un lloc on poder deixar els seus fills més menuts mentre eren a la feina. A poc a poc, tant els mateixos pares com també els professionals i les institucions s'anaren conscienciant de la importància formacional d'aquesta etapa educativa.

L'escola disposa de set educadores titulades, sis tècniques superiors en Educació Infantil i una tècnica habilitada com a mestra de 3 anys en avall.

L'objectiu general de l'escola és el de procurar els mitjans, les experiències i condicions que garanteixin un procés adequat de desenvolupament integral dels infants, és a dir, el desenvolupament de totes les seves potencialitats i habilitats físiques, intel·lectuals, socials, afectives, de comunicació, d'expressió i llenguatge, etcètera, amb la finalitat que vagin construint la seva autonomia, la pròpia personalitat i identitat, així com els seus valors i la seva imatge del món per establir afectes i relacions amb els objectes i les persones que el conformen.
Ubicació:
Carrer de Lepant, 13
07740 - Es Mercadal
Serveis:
Primer cicle d’educació infantil.

COM FUNCIONAM

Acollim els infants del municipi sense discriminacions socials, personals, econòmiques o de la mena que siguin, de manera que defensam la integració de tots els infants i les seves famílies.

A l'escola parlam el català, en la seva versió menorquina, tot i que es tenen en compte les famílies nouvingudes amb llengües diferents a la nostra.

Els infants s'agrupen per edats, respectant sempre les ràtios establertes:
- Grup de P1
- Grup de P2
Contacte:
Telèfon: 638769112
Adreça electrònica: escoletainfantildesmercadal@yahoo.es
Horari d'atenció al públic:
Els dimecres de 17.30 a 19 h.
(Sempre amb cita prèvia.)
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries