C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

     
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
CE Mercadal 1 - 1 Peña Deportiva 3a divisió 9/1/2017 Camp municipal Sant Martí

El CE Mercadal va començar l'any amb l'obtenció d'un empat molt treballat davant el Penya Esportiva Sta. Eulàlia. L'empat a un gol es pot considerar com just atès que el partit va estar equilibrat.

 

CE Mercadal 1 - 1 Peña Deportiva

3a divisió

9/1/2017

Camp municipal Sant Martí

El CE Mercadal va començar l'any amb l'obtenció d'un empat molt treballat davant el Penya Esportiva Sta. Eulàlia. L'empat a un gol es pot considerar com just atès que el partit va estar equilibrat.

A la primera meitat l'equip de Lluís Vidal va estar més encertat i fruit d'això arribaria el tant blanc-i després d'una jugada embolicada en què es va aprofitar Robert que amb la seva astúcia enviaria la pilota al fons de la xarxa. L'equilibri va ser trencat per aquesta circumstància ja que fins a aquest moment el joc estava al 50%.

Després del descans, i amb el marcador en contra, empenta dels eivissencs que fruit d'això empatarien el partit. El CE Mercadal passava per mals moments per contrarestar les escomeses forasteres. Passat aquest mal tràngol, els menorquins es van sobreposar i van anivellar el partit fins a comptar amb diverses ocasions per incrementar el seu marcador. No obstant això, el quadre de Dani Mori, va disposar de dues clares ocasions manant la pilota al pal que també es van poder convertir en gols. No van pujar ni uns ni altres i l'empat a un no es va moure.

Un punt d'or davant un gran rival.  CE MERCADAL: Jesus Sastre, Biel, Pepo (Chris 68 '), Salva, Fedelich, Marc, Izan (Helenio 86'), Robert, David Mas, Raul i Elliot.
  PENYA ESPORTIVA: Torres, Raúl, Moha, Ruben, Pau, Arques, Terán, Piquero, Luis (Winde 69 '), Pando i Moreno (Ramiro 69').
ÀRBITRE: Mateu Busquets. Va mostrar targetes grogues als locals Pepo i Marc; i al visitant Terán.

 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

     
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries